№ 106 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію Святкового ярмарку”

21.04.2016 594

№ 106 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію Святкового ярмарку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21.04.2016 №106

Про організацію Святкового ярмарку

З метою розвитку сфери туризму та у зв’язку із великою кількістю фестивалів та подій у м. Дрогобичі протягом травня-червня 2016 р., керуючись пп.7, 8 п. а ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І. Чава):
    • Організувати проведення Святкового ярмарку на площі Ринок з 1 травня 2016 року по 30 червня 2016 р.
    • Забезпечити дієвий контроль за реалізацією суб’єктами підприємницької діяльності товарів лише святкового та сувенірного асортименту.
  2. КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів) здійснювати прибирання даної території та утримання її в належному санітарному стані, а також забезпечити підприємцям щоденний доступ до джерела електроенергії з 11.00 до 19.00.
  3. Дрогобицькому відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області (М. Карапата) забезпечити правопорядок на місці проведення святкового ярмарку та охорону дерев’яних будиночків на території святкового ярмарку.
  4. Організаційному відділу виконкому (І. Кушнір) проінформувати мешканців міста та потенційних туристів з Трускавця, Східниці та Львова про проведення святкового ярмарку, а також забезпечити висвітлення у ЗМІ всіх заходів у місті протягом цього періоду.
  5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» І. Чаву та на директора КП «Комбінат міського господарства» А. Яніва.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О. Дукаса.

Міський голова                                             Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту