№ 1074 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Дрогобича та м. Стебника та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Дрогобича та м. Стебника”

14.04.2022 3547

№ 1074 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення          м. Дрогобича та м. Стебника  та Порядку  визначення розміру плати,  що справляється за понаднормативні  скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення  м. Дрогобича та м. Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1074

Про затвердження Правил приймання
стічних вод до систем централізованого водовідведення
м. Дрогобича та м. Стебника
та Порядку визначення розміру плати,
що справляється за понаднормативні
скиди стічних вод до систем централізованого
водовідведення м. Дрогобича та м. Стебника

Розглянувши лист КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради від 05.04.2022 №1296, на виконання п. 4 розділу І Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 грудня 2017 року №316 із змінами, статті 13-1 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 35 від 11.04.2022), відповідно до ст. 1, ст. 31 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, сесія Дрогобицької міської ради в и р і ш и л а:
1. Затвердити “Правила приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення мм. Дрогобича та Стебника» (додаток №1).
2. Затвердити “Порядок визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Дрогобича та м. Стебника” (додаток №2).
3. Зазначені “Правила приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення мм. Дрогобича та Стебника” та “Порядок визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Дрогобича та м. Стебника” ввести в дію з дати прийняття цього рішення.
4. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.06.2018 №136 вважати таким, що втратило чинність з дати прийняття цього рішення.
5. Дане рішення довести до відома споживачів через засоби масової інформації.
6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Р. Шагалу.
7. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку Р. Шагалу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту