№ 1079 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого та державного рівня”

14.04.2022 3658

№ 1079 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  норм витрат на  проведення спортивних заходів місцевого та державного рівня”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1079

Про затвердження норм витрат
на проведення спортивних заходів
місцевого та державного рівня

З метою підтримки і стимулювання розвитку спорту у Дрогобицькій міській територіальній громаді, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня» (зі змінами), наказом Міністерства молоді та спорту України №146 від 27.01.2014 року «Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів», наказом Міністерства молоді та спорту України № 617 від 09.02.2018 року «Про затвердження Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників», враховуючи розпорядження Львівської обласної державної адміністрації №780/0/5-21 від 28 серпня 2021 року «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого рівня», беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від 14.04.2022 року № 26) та керуючись ст.25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити порядок забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів, що проводяться на території України за рахунок коштів бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком 1.
2. Затвердити грошові норми витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів місцевого рівня (обласні, міські та змагання територіальних громад) згідно з додатком 2.
3. Затвердити грошові норми витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів державного рівня згідно з додатком 3.
4. Затвердити перелік видів спорту з великими фізичними навантаженнями згідно з додатком 4.
5. Затвердити групи видів спорту згідно з додатком 5.

6. Відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту при організації та проведенні спортивних заходів керуватися даним рішенням.
7. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту