№ 108 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Положення про роботу комісії для розгляду питань щодо виплати грошової компенсації за належні для о тримання жилі приміщення”

17.05.2018 486

№ 108 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Положення про роботу комісії для розгляду  питань щодо виплати грошової  компенсації за належні для о тримання жилі приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.05.2018 № 108

Про внесення змін до Положення
про роботу комісії для розгляду
питань щодо виплати грошової
компенсації за належні для о
тримання жилі приміщення

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей» та від 18 квітня 2018 року№ 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Затвердити Положення про роботу комісії для розгляду питань щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту