№ 1082 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону)”

14.04.2022 3458

№ 1082 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу  об’єктів комунальної власності  Дрогобицької міської територіальної громади,  які підлягають передачі в оренду  на конкурентних засадах шляхом  проведення електронних торгів (аукціону)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1082

Про включення в перелік першого типу
 об’єктів комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади,
які підлягають передачі в оренду
 на конкурентних засадах шляхом
проведення електронних торгів (аукціону)

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № __ від__________), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 185,2 кв.м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
2.2.вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. У разі виникнення розбіжностей між площами, зазначеними у даному рішенні та площами, зазначеними у технічній документації, виготовленій сертифікованим суб’єктом, що здійснює технічну інвентаризацію нерухомості, остаточними вважаються дані, зазначені в технічній документації.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту