№ 1083 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення”

14.04.2022 3460

№ 1083 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку  другого типу об’єктів комунальної   власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради  та надання дозволу на укладення  договору оренди нежитлового  приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1083

Про включення до Переліку
другого типу об’єктів комунальної  
власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради
та надання дозволу на укладення
договору оренди нежитлового
приміщення

Беручи до уваги службову записку начальника відділу містобудування та архітектури (І. Петранич), враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№___ від___________ року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 52,0 кв. м. та надати дозвіл КП «Управління капітального будівництва» (В. Бохонок) на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 52,0 кв. м. з відділом містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Петранич) терміном на 5 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для відділу містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Виконання даного рішення доручити КП «Управління капітального будівництва», відділу містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту