№ 1084 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу в оренду нерухомого майна”

14.04.2022 3588

№ 1084 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу в оренду нерухомого майна”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1084

Про передачу в оренду нерухомого майна

Розглянувши звернення президента громадської організації «Київ Мрії», службову записку в.о. начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану, з метою сприяння забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, керуючись Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 року №64/2022, статтею 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1-A, площею 798,2 м. кв. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди з правом передачі в суборенду з дотриманням норм чинного законодавства в умовах воєнного стану, нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1-A, площею 798,2 м. кв. з громадською організацією «Київ Мрії» для потреб, пов’язаних з проживанням внутрішньо переміщених осіб терміном на 1 рік.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Ступниця, вул. Дрогобицька, 14, площею 672 м.кв. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди з правом передачі в суборенду, з дотриманням норм чинного законодавства в умовах воєнного стану нежитлової будівлі з громадською організацією «Київ Мрії» для проведення навчального процесу щодо збереження цивільним населенням свого життя в умовах війни та надання першої медичної допомоги терміном на 1 рік.
3. Управлінню майна громади у відповідності до встановлених законодавством вимог та процедур підготувати та укласти договори оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, вказаних у п.п. 1,2 даного рішення та встановити розмір орендної плати для громадської організації «Київ Мрії» у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
4. Зобов’язати орендаря Громадську організацію «Київ Мрії» здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових будівель, забезпечити утримання нежитлових будівель та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Громадській організації «Київ Мрії» надати в оренду земельну
ділянку площею 0,361 га на вул. Козловського, 1 кадастровий номер 4610600000:01:021:0336 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги терміном на 1 рік. Громадській організації «Київ Мрії» необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту