№ 1085 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 81″

14.04.2022 3491

№ 1085 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 81″

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1085

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлових будівель за адресою:
м. Дрогобич, вул. Козловського, 81

Розглянувши звернення начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба) № 320 від 28.03.2022 р., з метою забезпечення ефективної експлуатації будівлі, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ____ від _________ року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1.Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №5» Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлові будівлі(приміщення стаціонарного відділення площею 620,0 кв.м., приміщення поліклінічного відділення площею 402,0 кв.м., складські приміщення площею 39,8 кв.м.), що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 81, загальною площею 1061,8 кв. м.
2.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлових будівель, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 81, загальною площею 1061,8 кв.м.
3.Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна та усієї документації на вказані будівлі, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4.Вивести з оперативного управління КНП «Дрогобицька міська лікарня№5» та передати майно управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради .
5.Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька міська лікарня№5» Дрогобицької міської ради, відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6.Припинити право постійного користування на земельну ділянку площею 0,1967 га, кадастровий номер 4610600000:02:021:0258, на вул. Козловського, 81, КНП «Дрогобицька міська лікарня №5».
7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту