№ 1086 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування в комунальній власності територіальної громади Дрогобицької міської ради”

14.04.2022 3474

№ 1086 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування в комунальній власності територіальної громади Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1086

Про підтвердження факту перебування
в комунальній власності територіальної
громади Дрогобицької міської ради

З метою впорядкування та обліку комунального майна, беручи до уваги службову записку старости міста Стебник, сіл Болехівці та Нове Село Тараса Городиського, враховуючи рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 року №18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради», а також пункт 4 рішення від 07.12.2021 року № 839 «Про затвердження передавального акту Стебницької міської ради», у зв’язку із виявленням нерухомого майна на території колишньої Стебницької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № __ від __.04.2022 року), керуючись пп. 4, п. 61 Розділ V Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області нерухомого майна: будинку (будівлі гуртожитку) згідно зі свідоцтвом про право власності на нерухоме майно серія САА №706200 від 27.05.2003 за адресою: м. Стебник, вул. Мельника А. 4 «а», площею 2099,0 кв.м.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради вчинити всі необхідні дії, пов’язані з реєстрацією речового права на нерухоме майно за Дрогобицькою міською радою Львівської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту