№ 1090 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок”

14.04.2022 3826

№ 1090 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1090

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця та юридичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 42 від 14.04.2022 р.), керуючись статтями 12, 118, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку орієнтовною площею 25 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку орієнтовною площею 10 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку орієнтовною площею 15 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку орієнтовною площею 20 га на території колишньої Раневицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. Грицаю Миколі Івановичу, прож. с. Биків Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 13,7 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Фермерському господарству «АГРО-ВОЛЯ» (С. Яциків), на земельну ділянку орієнтовною площею 3 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.7. Фермерському господарству «АГРО КАРТ» (Л. Веселовська), на земельну ділянку орієнтовною площею 41,3198 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2. Юридичним та фізичній особі-підприємцю, зазначеним у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель.
3. Виготовлену технічну документацію юридичним та фізичній особам, вказаним у п. 1 цього рішення, подати до Дрогобицької міської ради на затвердження.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту