№ 1093 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми з проведення архітектурних та містобудівних конкурсів на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік”

14.04.2022 3769

№ 1093 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  Програми з проведення архітектурних  та містобудівних конкурсів на території Дрогобицької міської територіальної  громади на 2022 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.04.2022 року № 1093

Про затвердження
Програми з проведення архітектурних
та містобудівних конкурсів на території
Дрогобицької міської територіальної
громади на 2022 рік

З метою визначення кращих архітектурно-планувальних, інженерно-технічних та економічних проектних пропозицій, ідей, концепцій (далі – проектні пропозиції) щодо об’єктів архітектури та містобудування і визначення виконавців проектно-кошторисної та містобудівної документації, відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про архітектурну діяльність» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137 “Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів”, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 46 від 13.04.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму з проведення архітектурних та містобудівних конкурсів на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік, що додається.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми у межах бюджетних призначень на поточний рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту