№ 1097 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХУІ позачергової сесії Дрогобицької міської ради”

21.04.2022 3597

№ 1097 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХУІ позачергової сесії  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.04.2022 року № 1097

Про затвердження порядку денного
ХХУІ позачергової сесії
Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХУІ позачергової сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХУІ позачергової сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про перейменування вулиць в м. Дрогобичі.
3. Про допомогу сім’ї загиблого воїна.
4. Про внесення змін в рішення № 483 «Про закупівлю спеціалізованого медичного обладнання комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, визначення умов і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу».
5. Про затвердження Програми «Будівництво, реконструкція, капітальний ремонт житла та інженерних мереж, придбання житла для проживання внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів державного, місцевого бюджетів, спонсорів, населення та інших коштів на формування фонду житла для проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади в 2022 році».
6. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Дрогобицької міської ради на 2022 рік.
7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
8. Різне

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту