№ 110 Розпорядження міського голови “Про санітарну очистку парку ім. Б. Хмельницького”

21.02.2017 333

№ 110 Розпорядження міського голови “Про санітарну очистку парку ім. Б. Хмельницького”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови

від 21 лютого 2017 р. №110-р

Про санітарну очистку
парку ім. Б. Хмельницького

З метою проведення санітарної очистки та зрізування сухостійних аварійних дерев в парку ім. Б.Хмельницького, враховуючи акт комісійного обстеження зелених насаджень від 21 лютого 2017р. №19/17, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» та керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Дозволити КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк) провести поетапне розпилювання та вивезення повалених дерев (по 25 дерев на кожному етапі) в парку ім. Б. Хмельницького.
2. Зелені насадження передати на технологічну деревину, або дерева на зберігання КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О. Майданюк) оцінити і оприбуткувати на склад.
3. Організації, якій надано дозвіл на розпилювання та вивіз повалених дерев, провести благоустрій з видалення коренів та з підсипки грунту.
4. Розпорядження міського голови від 8 лютого 2017р. № 86-р «Про санітарну очистку парку ім. Б.Хмельницького» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту