№ 1107 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХУІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

12.05.2022 3657

№ 1107 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХУІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.05.2022 року № 1107

Про затвердження порядку денного
ХХУІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХУІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХУІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради
в новій редакції та затвердження передавального акту КНП «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» ДМР і КНП «Дрогобицька міська лікарня № 5» ДМР.

3. Про затвердження Програми «Розробка концепції індустріального парку Дрогобицької міської територіальної громади»
4. Питання освіти, культури, спорту.
4.1 Про перепрофілювання ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області
4.2. Про затвердження списку та розміру одноразової грошової винагороди для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі досягнення та підготовку спортсменів високого рівня за 2021 рік.
4.3. Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2021 рік.

5. Питання міського господарства.
5.1. Про погодження створення ботанічних пам’яток природи місцевого значення у с. Медвежа.
5.2. Про затвердження проекту договору про погашення заборгованості за виконання гарантійних зобов’язань.

6. Земельні питання.
6.1. Про припинення права користування земельних ділянок.
6.2. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського призначення.
6.3. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого – Євгена Коновальця; кадастровий номер: 4610600000:01:016:0129 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.4. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П. Орлика; кадастровий номер: 4610600000:01:015:0132 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та
обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії .
6.6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради ТзОВ «Прикарпатській будівельній компанії».
6.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок.
6.8. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь.
6.9. Про надання в оренду земельних ділянок.

7. Питання майна громади.
7.1 Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.

7.2. Про прийняття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради.
7.3. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду комунального майна на період перебування на реабілітації орендаря.
7.4. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
7.5. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
7.6. Про надання дозволу на безкоштовну передачу нежитлових будівель та інших матеріальних цінностей.
7.7. Про проведення електронного аукціону для продажу нежитлового приміщення.
7.8. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
7.9. Про відтермінування укладення договору оренди нежитлового приміщення.
7.10. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради.

8. Про надання дозволу на проведення інвестиційних конкурсів та укладання інвестиційних договорів.
9. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
10. Про затвердження цільової програми “Ресурсне забезпечення та покращення матеріально – технічної бази військової частини А1108 на 2022 рік”, що знаходиться на території Дрогобицької міської територіальної громади.

11. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту