№ 1118 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського призначення”

12.05.2022 3684

№ 1118 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів   технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок  та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного  сільськогосподарського призначення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.05.2022 року № 1118

Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок
та надання в оренду земельних ділянок
для ведення товарного
сільськогосподарського призначення

Розглянувши заяви фізичної особи-підприємця та юридичних осіб, матеріали технічних документацій із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 43 від 11.05.2022р.), керуючись статтями 12, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

1.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 25,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 10,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 15,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 20,0000 га на території колишньої Раневицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. СПД – ФОП Грицаю Миколі Івановичу, прож. с. Биків Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 13,7000 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Фермерському господарству «АГРО КАРТ» (Л. Веселовська), на земельну ділянку площею 41,3198 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Надати в оренду земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 1 рік з укладенням договору оренди землі в електронній формі:
2.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 25,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 10,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.3. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 15,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.4. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 20,0000 га на території колишньої Раневицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.5. СПД – ФОП Грицаю Миколі Івановичу, прож. с. Биків Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 13,7000 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.6. Фермерському господарству «АГРО КАРТ» (Л. Веселовська), на земельну ділянку площею 41,3198 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району (за межами населеного пункту), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3. СПД – ФОП та юридичним особам, вказаним у пункті 2 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою протягом 15 днів з дня прийняття рішення в електронній формі. Управлінню майна громади подати у встановленому порядку до Дрогобицької районної військової державної адміністрації договори оренди землі, укладені в електронній формі відповідно до п. 2 цього рішення для державної реєстрації.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту