№ 112 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про звільнення земельної ділянки від незаконно розміщеної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та огорожі на території КП “Дрогобицький Ринок””

22.04.2019 508

№ 112 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про звільнення земельної ділянки від незаконно розміщеної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та огорожі на території КП “Дрогобицький Ринок””

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.04.2019 №112

Про звільнення земельної ділянки від
незаконно розміщеної тимчасової споруди
для здійснення підприємницької діяльності
та огорожі на території КП “Дрогобицький Ринок”

Розглянувши звернення директора КП «Дрогобицький ринок» В. Білогана щодо тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та огорожі, які розміщені на території КП «Дрогобицький ринок» без відповідних дозвільних документів, з метою впорядкування розміщення тимчасових споруд та вирішення питань відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності”, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 за № 244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності», ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, та п.п. 1, 3, 5 п. 2.1 Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території м. Дрогобича, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.07.2014 №113, керуючись пп. 7 п.а ч.І ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Демонтувати тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності та огорожу, що без відповідних дозвільних документів знаходяться на території КП «Дрогобицький ринок» на земельній ділянці площею 649 м1 2 3 по вул. М. Лисенка в м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:001:0254, яка перебуває у постійному користуванні КП «Дрогобицький ринок».
2. КП «Комбінат міського господарства» (С. Жирний) провести демонтаж зазначених вище тимчасової споруди та огорожі та залишити на збереження на території КП «Комбінат міського господарства» .
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовану тимчасову споруду для здійснення
підприємницької діяльності власнику лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з їх демонтажем та зберіганням.
4. КП «Муніципальна варта» (Є. Блонський) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу тимчасової споруди та огорожі за вищезазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту