№ 112 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про участь в обласному конкурсі проектів регіонального розвитку Львівщини в 2021 році.”

09.04.2021 1512

№ 112 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про участь в обласному конкурсі проектів регіонального розвитку Львівщини в 2021 році.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 09.04.2021 №112

Про участь
в обласному конкурсі проектів
регіонального розвитку Львівщини
в 2021 році.

З метою участі в обласному конкурсі проектів регіонального розвитку Львівщини на 2021 рік, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 № 60, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Пошивак) та відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) взяти участь в обласному конкурсі проектів регіонального розвитку Львівської області з проектами згідно з додатком .
2. Повноваження щодо реалізації проектів, вказаних у додатку, делегувати відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак), департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Пошивак).
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика та заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту