№ 1121 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії “

12.05.2022 3652

№ 1121 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для розміщення,  будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів  передачі електричної та теплової енергії “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.05.2022 року № 1121

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для розміщення,
будівництва, експлуатації та
обслуговування будівель і споруд об’єктів
передачі електричної та теплової енергії

Розглянувши заяву ПрАТ «Львівобленерго» про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 43 від 11.05..2022р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна:
1.1. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №149).
1.2. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №150).
1.3. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 12 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №151).
1.4. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №152).
1.5. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №153).
1.6. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №154).
1.7. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №155).
1.8. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №156).
1.9. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №157).
1.10. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №158).
1.11. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №159).
1.12. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 47 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №160).
1.13. ПрАТ «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 91 кв. м. на території села Добрівляни, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (Опора №161).

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту