№ 1137 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

09.06.2022 3769

№ 1137 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХIХ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.06.2022 року № 1137

Про затвердження порядку денного
ХХІХ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХІХ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХІХ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про визнання повноважень депутата Дрогобицької міської ради.
3. Про затвердження персонального складу постійних комісій Дрогобицької міської ради.

4. Бюджетні питання.
4.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
4.2. Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади за І квартал 2022 року.

5. Програми.
5.1. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.01.2021 № 908 “Про затвердження програми компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік”.
5.2. Про внесення змін до Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 10.03.2022 року № 1059.
5.3. Про затвердження Програми «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич,

Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс».
5.4. Про внесення змін у рішення сесії від 10.03.2022р. №1058 «Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку
Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік у новій редакції»

6. Питання житлово – комунального господарства.
6.1. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва ( капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) у 2022 році.
6.2. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу садибної забудови в районі вул. Івана Франка м. Дрогобича Львівської області».

7. Питання освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
7.1. Про зміну назв та затвердження нової редакції статутів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.
7.2. Про зміну назви та затвердження нової редакції статуту Стебницького закладу загальної середньої освіти № 18 Дрогобицької міської ради Львівської області.
7.3. Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області.

8. Земельні питання.
8.1. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського призначення.
8.2. Про припинення договорів про встановлення строкового сервітуту,
про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна та надання в оренду земельної ділянки.
8.3. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь.
8.4. Про відміну пунктів рішень Дрогобицької міської ради та внесення змін в Договір.
8.5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу в постійне користування земельної ділянки.
8.6. Про припинення права користування земельної ділянки.
8.7. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради.
8.8. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку на вул. Завіжна у м. Дрогобичі.
8.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07), площею 423 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
8.10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15), площею 1000 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
8.11. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,2500 га на вул. Трускавецькій, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
8.12. Про продаж права оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), площею 0,7000 га, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П. Орлика; кадастровий номер: 4610600000:01:015:0132 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
8.13. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку на вул. Наливайка у м. Дрогобичі.
8.14. Про надання в оренду земельних ділянок.

9. Питання майна громади.
9.1. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
9.2. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
9.3. Про проведення розрахунків за оплату комунальних послуг балансоутримувачами нежитлових будівель комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради.
9.4. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради.
9.5. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з продажу нежитлових приміщень.
9.6. Про затвердження передавального акту Cтебницької міської ради.
9.7. Про проведення електронного аукціону для продажу нежитлового приміщення.
9.8. Про продовження дії договору оренди нежитлового приміщення.

10. Питання правового характеру.
10.1. Про затвердження концепції індустріального парку «ЕКО-СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» Дрогобицької міської територіальної громади.
10.2.Про створення індустріального парку «ЕКО-СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» Дрогобицької міської територіальної громади.
10.3. Про оголошення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріальний парк “ЕКО-СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК “ГАЛІТ” Дрогобицької міської територіальної громади.

11. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту