№ 114 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича”

22.01.2021 1598

№ 114 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.січня 2021 року № 114

Про діяльність Центру надання
адміністративних послуг міста
Дрогобича

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» з метою оптимізації надання адміністративних послуг, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 7 від 18.01.2021), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в п. 3.11 додатку 1 до рішення від 25.06.2020р. №2464 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича»
1.1. п.3.11 викласти у такій редакції:
«Час прийому суб’єктів звернень є загальним (єдиним) для всіх адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, і становить не менше шести днів на тиждень та семи годин на день без перерви на обід».
6. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту