№ 116 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про розірвання договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Дрогобичі №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)””

30.05.2016 550

№ 116 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про розірвання договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Дрогобичі №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)””

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.05.2016 № 116

Про розірвання договору на перевезення

пасажирів на автобусному маршруті

 загального користування у м. Дрогобичі

№2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) –

пл. Злуки (залізничний вокзал)”

Враховуючи рішення комісії з перевірки дотримання умов договору на перевезення пасажирів по автобусних маршрутах загального користування в місті Дрогобичі підприємствами – перевізниками (протокол №2 від 05.05.2016), керуючись п.п. 2 п. б ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.7 Закону України “Про автомобільний транспорт”, п.п. 3 п. 55 постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), відповідно до пунктів 4.1., 4.6., 7.1.4.5., 7.1.7. договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Дрогобичі укладеного 01.10.2012 між виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради та МПП “Транспортник”, з метою покращення умов обслуговування пасажирів, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

  1. Розірвати договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)” в м. Дрогобичі від 01.10.2012 р., укладений з МПП “Транспортник”.
  2. МПП “Транспортник” припинити перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)” в м. Дрогобичі до 28 травня 2016 року.
  3. Відділу економіки Дрогобицької міської ради:
    • Інформувати управління Укртрансбезпеки у Львівській області та Дрогобицький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області про припинення дії договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)” в м. Дрогобичі від 01.10.2012 року, укладеного з МПП “Транспортник”.
    • Розпочати підготовку до проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №2 “вул. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)”.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту