№ 116 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження прейскуранта на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради”

19.05.2020 922

№ 116 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження прейскуранта на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.05.2020 № 116

Про затвердження прейскуранта
на платні послуги, що надаються
комунальним некомерційним підприємством
 «Дрогобицька міська лікарня №3»
Дрогобицької міської ради

Розглянувши  клопотання виконуючого обов’язки головного лікаря  КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» ДМР, від 19 травня 2020р. № 64, відповідно до ст.18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»,  пп. 4,10,13, 22, 30, 32  Розділу І та пп.1,4 Розділу ІІ постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради, враховуючи Методику розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування, затверджену постановою КМУ від 27.12.2017 р. №1075, з метою встановлення тарифів в економічно обґрунтованому розмірі на ринку реалізації медичних послуг та підвищення рівня якості медичного обслуговування населення, керуючись    ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити прейскурант цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради які передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996р №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» згідно з Додатком 1.
2. Виконуючому обов’язки головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради Я.М. Стрийському:
2.1. Довести прейскурант цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради, до відома населення шляхом розміщення на інформаційних стендах лікарні.
2.2. Організацію надання платних послуг здійснювати відповідно до вимог   чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту