№ 1161 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у припиненні договору оренди земельної ділянки“

12.04.2018 335

№ 1161 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної  документації земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у включенні в перелік для продажу  земельних ділянок несільськогосподарського призначення у затвердженні матеріалів з виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у  внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у припиненні договору оренди земельної ділянки“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12 квітня 2018 року № 1161

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні згоди на виготовлення технічної
документації земельної ділянки,
у наданні в оренду земельної ділянки,
у включенні в перелік для продажу
земельних ділянок несільськогосподарського призначення
у затвердженні матеріалів з виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради,
у припиненні договору оренди земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 90 від 20.02.2018р., № 91 від 07.03.2018р., № 93 від 16.03.2018р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. ТзОВ «Інтеко СІД» (Л.Левішко), земельну ділянку площею 3585 кв.м. на вул. Стрийській, 266, для обслуговування нежитлової будівлі.
1.2. Онишканичу Ярославу Дмитровичу, земельну ділянку площею 800 кв.м. в районі вул. С. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.3. Пільчак Любомирі Михайлівні, земельну ділянку площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.4.Чаплі Любомирі Іванівні, земельну ділянку площею 41 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування гаражу.
1.5. Дутко Ігору Васильовичу, земельну ділянку площею 797 кв.м. на вул. Наливайка-Стуса, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.6. Удалову Сергію Олександровичу, земельну ділянку площею 1300 кв.м. на вул. В. Великого, 17-19/1, для ведення садівництва.
1.7. Бішку Володимиру Андрійовичу, земельну ділянку площею 1300 кв.м. на вул. В. Великого, 17-19/1, для ведення садівництва.
2. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення:
2.1. Федашу Василю Теодозійовичу, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.2. Ільницькому Івану Івановичу, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.3. Губицькій Марії Петрівні, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.4. Ільницькій Світлані Іванівні, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.5. Бігуняку Василю Степанович, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.6. Колінку Володимиру Любомировичу, кв. 55, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.7. Зимницькому Віктору Григоровичу, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
2.8. Татомиру Олегу Івановичу, земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування нежитлового приміщення.
3. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки:
3.1. ТзОВ «Крок-Техбуд» (В.Драний), земельної ділянки площею 2289 кв.м. на вул. Рєпіна, 18, для обслуговування будівлі.
4. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
4.1. Іванішин Галині Петрівні, земельну ділянку площею 27 кв.м. на вул. Гончара, 1, для обслуговування нежитлового приміщення.
5. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
5.1. Зозулі Аллі Володимирівні, Зозулі Сергію Олександровичу, земельну ділянку площею 674 кв.м. на вул. Козловського, для ведення садівництва.
6. Відмовити у наданні в оренду земельної ділянки:
6.1. Варгасу Володимиру Васильовичу, земельної ділянки площею 14 кв.м. на вул. Самбірській, для обслуговування прибудови.
7. Відмовити у припиненні договору оренди земельної ділянки:
7.1. Дунцю Степану Дмитровичу, земельну ділянку площею 6 кв.м. на вул. Котляревського, для обслуговування кіоску.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту