№ 117 Розпорядження міського голови “Про затвердження Порядків призначення та виплати допомог та компенсацій відповідно до міської комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в антитерористичній операції та родин Героїв Небесної Сотні на 2017-2020 роки ”

23.02.2017 340

№ 117 Розпорядження міського голови “Про затвердження Порядків призначення та виплати допомог та компенсацій відповідно до міської комплексної програми  соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в антитерористичній операції та родин Героїв Небесної Сотні на 2017-2020 роки ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23 лютого 2017 року№117-р

Про затвердження Порядків призначення
та виплати допомог та компенсацій
відповідно до міської комплексної програми
соціальної підтримки учасників антитерористичної
операції, членів родин загиблих під час
безпосередньої участі в антитерористичній операції
та родин Героїв Небесної Сотні на 2017-2020 роки

На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 31 січня 2017 року № 564 “Про затвердження міської комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в антитерористичній операції та родин Героїв Небесної Сотні на 2017-2020 роки”, керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити Порядок призначення та виплати одноразової адресної грошової допомоги родинам загиблих учасників АТО, демобілізованим учасникам бойових дій, добровольцям, які повернулися з АТО, а також учасникам АТО, які отримали поранення, контузії, каліцтва чи захворюваня, одержаних в зоні проведення антитерористичної операції згідно з додатком 1.
2. Затвердити Порядок призначення та виплати одноразової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг добровольцям, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах її проведення у складі добровольчих формувань, а також членам родин Героїв Небесної Сотні згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту