№ 117 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про призначення тимчасового автомобільного перевізника для перевезення пасажирів по автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич”

30.05.2016 613

№ 117 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про призначення тимчасового автомобільного перевізника для перевезення пасажирів по автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.05.2016 № 117

Про призначення тимчасового

автомобільного перевізника для перевезення

пасажирів по автобусних маршрутах

загального користування в м. Дрогобич

Керуючись п.п. 1 п. а ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.7 Закону України “Про автомобільний транспорт”, п. 55 постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), з метою недопущення погіршення  умов обслуговування пасажирів, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

  1. Призначити, до проведення конкурсу, автомобільним перевізником на нижчевказаних автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич – комунальне підприємство “Комбінат міського господарства”:
    • Маршрут №2 “вул. С. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)”;
    • Маршрут №3 “вул. Зарічна (готель “Едельвейс”) – вул. Гайдамацька (Дрогобицький завод автомобільних кранів)”;
    • Маршрут №4 “вул Братів Кицилів (Млинки) – вул. Гайдамацька (гуртівня “Пляц”)”;
    • Маршрут №7 “вул. Котляревського – вул. Гайдамацька (Дрогобицький завод автомобільних кранів)”;
  2. Комунальному підприємству “Комбінат міського господарства (А.Янів):
    • Укласти договори на перевезення пасажирів на вищевказані автобусні маршрути загального користування терміном на три місяці протягом трьох робочих днів з моменту прийняття рішення;
    • Приступити до виконання перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування №2 “вул. С. Наливайка (магазин “Галичанка”) – пл. Злуки (залізничний вокзал)” з 28 травня 2016 року.
    • Приступити до виконання перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №3, №4 та №7 з 10 червня 2016 року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                      Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту