№ 1172 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження терміну дії рішень міської ради “

12.04.2018 378

№ 1172 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження терміну дії  рішень міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12 квітня 2018 року № 1172

Про продовження терміну дії
рішень міської ради

Розглянувши звернення фізичних осіб та матеріали про продовження терміну дії рішень, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 90 від 20.02.2018р., № 93 від 16.03.2018р.), керуючись статтями 118, 123, 124 Земельного кодексу України, та відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а:
1. Продовжити термін дії підпункту 2.1. пункту 2 рішення міської ради від 30 серпня 2017 року № 797 «Про надання в оренду, продовження терміну оренди земельних ділянок», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з укладенням договору оренди земельної ділянки:
1.1. Продовжити термін оренди земельної ділянки площею 25 кв. м. на вул. Площі Злуки, 4Д, кадастровий номер 4610600000:01:052:0141, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, строком на 3 роки, Поптику Ігорю Михайловичу.
2. Продовжити термін дії підпункту 1.70. пункту 1 рішення міської ради від 20 травня 2010 року № 1171 «Про надання згоди на розроблення технічної документації з землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з розробленням технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
2.1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки орієнтовною площею 866 кв. м. на вул. І. Франка, 111, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), Вишницькій Олімпії Ізидорівні.
3. Продовжити термін дії підпункту 1.28. пункту 1 рішення міської ради від 02 грудня 2011 року № 378 «Про надання згоди на розроблення технічної документації з землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з розробленням технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
3.1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки орієнтовною площею 696 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), Підлужній Мар’яні Федорівні.
4. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору оренди землі протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
5. Фізичним особам, вказаним у пунктах 2,3 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації, у разі їх відсутності. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту