№ 1173 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту“

12.04.2018 349

№ 1173 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження договорів  про встановлення особистого строкового сервітуту“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.04. 2018 року № 1173

Про продовження договорів
про встановлення особистого
строкового сервітуту

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 91 від 07.03.2018 р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми:
1.1. Підцерковному Роману Михайловичу, надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми загальною площею 18 кв.м. на вул. Самбірській (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.2. Демчук Олександрі Йосипівні, надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми загальною площею 25 кв.м. на вул. Грушевського (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
2. Суб’єктам підприємницької діяльності, зазначеним в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ у місті Дрогобичі Міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок та укласти договори особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкти благоустрою).
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту