№ 1175 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін у структуру Міської централізованої бібліотечної системи“

12.04.2018 362

№ 1175 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін у структуру  Міської централізованої  бібліотечної системи“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.04.2018 року № 1175

Про внесення змін у структуру
Міської централізованої
бібліотечної системи

Відповідно до постанови КМУ від 30.05.1997 року №510 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ №1061 від 30.09.2009 року, наказу Міністерства культури України від 22 серпня 2012 року №900 «Про затвердження примірної структури та примірних штатних розписів комунальних бібліотек», з метою зменшення видатків на утримання будівель МЦБС та розглянувши клопотання начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака) №28 від 16.01.2018 р. про злиття бібліотек-філіалів м. Стебника, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №____ від ________) і постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від _________ ), керуючись ст. 25, ч.30 ст.26, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) провести злиття філіалів міської ЦБС№2,5 і 8 в один структурний підрозділ на базі приміщення бібліотеки-філіалу №8 м. Стебника.
1.1 Забезпечити бібліотечне обслуговування громади у різних мікрорайонах м. Стебника:
1.2. Обслуговування мешканців у стаціонарному пункті на вул. Дрогобицькій,236 проводити на базі книжкового фонду бібліотеки-філіалу №8 міської ЦБС відповідно до встановленого режиму роботи силами працівників даного філіалу.
1.3. Внести відповідні зміни в існуючу структуру і штатний розпис міської ЦБС на 2018 рік, виключивши філіал №2 і №5 із системи МЦБС.
2.Бібліотеки-філіали м. Дрогобича:
2.1. Провести скорочення 4.25 посади бібліотекарів.
3. Передати на баланс Стебницької міської ради нежитлову будівлю філіалу МЦБС за адресою: м. Стебник, вул. Дрогобицька,8.
4. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) спільно із Стебницькою міською радою (П.Старосольський) створити комісію для передачі нежитлової будівлі філіалу МЦБС за адресою м. Стебник вул. Дрогобицька,8.
5. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту