№ 118 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій”

20.04.2021 1513

№ 118 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову  в зарахуванні на квартирний облік у  виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого  Реагування Державної Служби України з  Надзвичайних Ситуацій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.04.2021 № 118

Про зарахування громадян та відмову
в зарахуванні на квартирний облік у
виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження рішення житлової
комісії 2 Спеціального Центру Швидкого
Реагування Державної Служби України з
Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши письмові звернення громадян, керівництва 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.04.2021 № 4), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Федисів Уляну Ярославівну, 1989 року народження, яка працює у ФОП Федисів В.П. на посаді продавця. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 25 в житловому № 13 на вул. Пушкіна в м. Дрогобич. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 20,9 кв. м. На цій площі проживає шість осіб, а саме: сім’я заявниці в кількості 3-х осіб: Федисів У.Я. – заявниця, Федисів М.В. – син заявниці, 2014 року народження, Федисів Д.В. – дочка заявниці, 2020 року народження, та мати заявниці Семрак Г.М., батько заявниці Семрак Я.М. та брат заявниці Семрак А.Я.
Квартира перебуває у спільній сумісній власності заявниці Федисів У.Я., батька заявниці Семрака Я.М., матері заявниці Семрак Г.М. та брата заявниці Семрака А.Я.
Місце проживання чоловіка заявниці Федисіва В.П. зареєстровано в смт. Меденичі Дрогобицького району на вул. Івасюка Володимира, 40.
На квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради зарахувати заявницю та двоє дітей заявниці, місце проживання яких зареєстровано на території Дрогобицької міської територіальної громади, а саме: в місті Дрогобич на вул. Пушкіна, 13, кв. 25.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявниці та членів її сім’ї відсутнє.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Майданюка Олега Євгенійовича, 1987 року народження, який працює у комунальному підприємстві «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради на посаді директора. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 10 в житловому будинку № 7/3 на вул. Є. Коновальця в м. Дрогобич. На цій площі проживає шість осіб: сім’я заявника в кількості 4-х осіб: Майданюк О.Є. – заявник, Майданюк Ю.Г. – дружина заявника, 1990 року народження, Майданюк В.О. – дочка заявника, 2013 року народження, Майданюк А.О. – син заявника, 2014 року народження, та мати заявника Майданюк Г.П. і сестра заявника Майданюк О.Є.
Квартира перебуває у спільній сумісній власності заявника Майданюка О.Є., батька заявника Майданюка Є.П., матері заявника Майданюк Г.П. та сестри заявника Майданюк О.Є.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло дружина заявника є власницею ¼ приватизованої квартири № 1 в житловому будинку № 5 на вул. Вербова в місті Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 57,1 кв. м (57,1: 4=14,27кв.м).
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.3. Гр. Білу Христину Валеріївну, 1995 року народження, яка тимчасово не працює, знаходиться на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення та отримує допомогу по догляду з дитиною до досягнення нею трирічного віку. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 7 в житловому будинку № 13 на вул. Є. Коновальця в місті Дрогобич. Квартира складається з трьох кімнат житловою площею 34,6 кв. м. На цій площі проживає сім осіб: Біла Х.В. – заявниця, та Баранецький В.І. – дідусь заявниці, Пристай С.В. – мати заявниці, Баранецький Р.В. – вітчим заявниці, Баранецький М.В. – дядько заявниці, Баранецький О.М. – брат заявниці, Баранецький Д.-І.М. – брат заявниці.
Квартира перебуває у спільній сумісній власності заявниці Білої Х.В., дідуся заявниці Баранецького В.І., вітчима Баранецького Р.В., дядька Баранецького М.В., брата Баранецького О.М. та матері Пристай С.В.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявниці відсутнє.
Місце проживання сім’ї заявниці, а саме: чоловіка заявниці Білого Т.В., 1995 року народження, сина заявниці Білого М.Т., 2017 року народження, та дочки заявниці Білої Я.Т., 2019 року народження, зареєстровано на вул. Богдана Хмельницького, 36 в селі Болехівці Дрогобицького району, де вони проживають в трьох кімнатах житловою площею 56,8 кв. м. Окрім сім’ї заявниці на зазначеній житловій площі 56,8 кв. м проживає сім осіб. Весь житловий будинок № 36 на вул. Богдана Хмельницького складається з шести кімнат житловою площею 113,6 кв. м.
На квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради зарахувати Білу Христину Валеріївну.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Боб’яку Сергію Степановичу, 1982 року народження, учаснику бойових дій, який брав участь в антитерористичній операції на сході України, працює у філії «УГВ-Сервіс» АТ «Укргазвидобування» бурильником капітального ремонту свердловин Львівської дільниці. Проживає у благоустроєній квартирі № 176 в житловому будинку № 103 на вул. Стрийська в м. Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 35,3 кв. м. На цій площі проживає 5 осіб, а саме: сім’я заявника в кількості 3-х осіб: Боб’як С.С. – заявник, Боб’як М.М. – дружина заявника, 1988 року народження, Боб’як О.С. – син заявника, 2011 року народження, та мати дружини заявника Стеців І.Е. і Сушко І.В.
Квартира перебуває у приватній власності дружини заявника Боб’як М.М. згідно з договором купівлі-продажу від 11.01.2019 року.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявника житло відсутнє.
В загальному сім’я заявника володіє 35,3 кв. м житлової площі, що становить 11,8 кв. м на одну особу.
Підстава: Відсутність вимог пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які
потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових
приміщень в Україні” щодо відсутності мінімального розміру
житлової площі.
3. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 29 березня 2021 року № 28) про зарахування на квартирний облік за місцем служби старшого лейтенанта служби цивільного захисту Токара Богдана Ігоровича на підставі відсутності житлової площі, склад сім’ї заявника – одна особа.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту