№ 119 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Грицьківа Р.М. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради ”

20.04.2021 1493

№ 119 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Грицьківа Р.М. з квартирного обліку у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради    ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.04.2021 № 119

Про зняття гр. Грицьківа Р.М.
з квартирного обліку у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмове звернення управління праці та соціального
захисту населення Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.04.2021 № 4), керуючись п.п. 19, 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Грицьківа Романа Михайловича, 1981 року народження, особу з інвалідністю 2 групи, інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням міськвиконкому від 21.12.2018 № 290. Одночасно включений в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, під № 16.
Склад сім’ї заявника – одна особа.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності заявник є власником квартири № 85 в житловому будинку № 24 на вул. Під Голоском в місті Львів, яка складається з однієї кімнати житловою площею 31,7 кв. м, загальною площею 56,4 кв. м.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі договору купівлі-продажу майнових прав на квартиру, серія та номер: 85/1, виданого 20.01.2021 року.
Квартира придбана за кошти грошової компенсації, виплаченої заявнику за належне для отримання ним жиле приміщення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».
Підстава: підпункт 7 пункту 26 «Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в
Україні», отримання грошової компенсації відповідно до
Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року
№ 719.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту