№ 1203 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до рішень міської ради“

15.05.2018 388

№ 1203 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до рішень міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15 травня 2018 року № 1203

Про внесення змін
до рішень міської ради

Розглянувши матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись статтями 12, 118, 121, 140, 141, 142, 145 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 22 лютого 2018 р. № 1094 «Про проведення інвентаризації та встановлення меж земельної ділянки на вул. М. Грушевського, біля шпихліра – житниці, пам’ятки архітектури XVIII ст. національного значення», у зв’язку із уточненням площі земельної ділянки, а саме викласти його в наступній редакції:
1.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 11033 кв. м. з метою інвентаризації та встановлення меж земельної ділянки на вул. Грушевського, біля міського шпихліра – житниці, пам’ятки архітектури ХVІІІ ст. національного значення.
2. Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 6 лютого 2018 р. № 1084 «Про проведення інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених», у зв’язку із уточненням площі земельної ділянки, а саме викласти його в наступній редакції:
2.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 303246 кв. м. з метою інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених» розташованого в межах вулиць П. Орлика, В. Великого, Паркова у м. Дрогобичі.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів землеустрою проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту