№ 1209 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,2500 га на вул. Трускавецькій, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону“

15.05.2018 409

№ 1209 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,2500 га на вул. Трускавецькій, включеної в перелік для продажу на земельних  торгах у формі аукціону“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15 травня 2018 року № 1209

Про надання дозволу на
виготовлення звіту про експертну грошову оцінку
земельної ділянки 0,2500 га на вул. Трускавецькій,
включеної в перелік для продажу на земельних
торгах у формі аукціону

Розглянувши звернення Виконавця земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ» про визнання земельних торгів такими, які не відбулися та втрати чинності звіту про експертну грошову оцінку, з метою організації проведення повторного продажу земельної ділянки у формі аукціону, керуючись статтями 12, 127, 128, 134-138 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2500 га на вул. Трускавецькій, кадастровий номер: 4610600000:01:057:0114, для будівництва автозаправочної станції, яка підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
2. Відповідно до пункту 5 статті 135, пункту 5 статті 136 Земельного кодексу України фінансування підготовки лоту до продажу на земельних торгах, організації та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів за рахунок коштів Виконавця земельних торгів на підставі Договору про підготовку лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота.
3. Виконавчому комітету міської ради забезпечити подання виготовленого Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки на затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту