№ 1216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок”

27.07.2022 4134

№ 1216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХX сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.07.2022 року № 1216

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши звернення юридичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 44 від 08.06.2022р.), керуючись статтями 12, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 3,1654 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 16,8228 га на території колишньої Михайлевицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 10,9525 га на території колишньої Михайлевицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Фермерському господарству «Валько М» (М. Валько), на земельну ділянку орієнтовною площею 2,0706 га на території колишньої Рихтицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. Фермерському господарству «Валько М» (М. Валько), на земельну ділянку орієнтовною площею 1,9295 га на території колишньої Рихтицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Фермерському господарству «АГРО-ВОЛЯ» (С. Яциків), на земельну ділянку орієнтовною площею 45,0000 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.7. Фермерському господарству «АГРО-ВОЛЯ» (С. Яциків), на земельну ділянку орієнтовною площею 25,0000 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.8. ТОВ «Захід-Агро МХП» (В. Марченко), на земельну ділянку орієнтовною площею 8,3000 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Юридичним особам, зазначеним у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок.
3. Виготовлену технічну документацію юридичним особам, вказаним у п. 1 цього рішення, подати до Дрогобицької міської ради на затвердження.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту