№ 1217 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки”

27.07.2022 4137

№ 1217 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на  виготовлення технічної  документації з землеустрою  щодо поділу та об’єднання  земельної ділянки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХX сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.07.2022 року № 1217

Про надання згоди на
виготовлення технічної
документації з землеустрою
щодо поділу та об’єднання
земельної ділянки

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В. Бохонок), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №40 від 11.02.2022 р.), керуючись ст.12, ст.186, Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати згоду на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
1.1. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В. Бохонок), надати дозвіл на поділ земельної ділянки загальною площею 14200 кв. м. кадастровий номер 4621282700:01:004:0069 на вул. Шкільній, 25, с. Дережичі Дрогобицького району, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, на двi земельні ділянки: дiлянку №1 площею 12420 кв.м. на вул. Шкільній, 25, с. Дережичі Дрогобицького району, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та ділянку №2 площею 1780 кв.м. на вул. Шкільній, 25, с. Дережичі Дрогобицького району, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації з поділу та об’єднання земельної ділянки. Розроблення документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту