№ 122 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про переоформлення квартирної черги з Михалківа В.С. на його дружину Михалків Л.Г.”

20.04.2021 1501

№ 122 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про переоформлення квартирної черги з Михалківа В.С. на його дружину  Михалків Л.Г.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.04.2021 №122

Про переоформлення квартирної черги
з Михалківа В.С. на його дружину
Михалків Л.Г.

Розглянувши письмове звернення гр. Михалків Л.Г., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 14.04.2021 № 5), керуючись п. 29 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. 40, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Переоформити квартирну чергу з гр. Михалківа Василя Семеновича, який помер 11.12.2019 року, на його дружину Михалків Лілію Генриківну.
Михалків В.С., 1959 року народження, особа з інвалідністю 3 групи, інвалідність якого пов’язана з травмою, отриманою при виконанні обов’язків військової служби, перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.12.2000 № 317 з сім’єю в кількості 4-х осіб, а саме: заявник, Михалків Л.Г. – дружина заявника, Стецко А.В. – дочка заявника, Михалків Р.В. – син заявника, в загальній черзі під № 1706. Одночасно сім’я включена в окремий список осіб з інвалідністю внаслідок війни, які згідно з статтею 46 Житлового кодексу України та пунктом 18 статті 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» користуються правом позачергового одержання житлової площі, під № 1.
Сім’я проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 32 в житловому будинку № 98 на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка складається з двох кімнат житловою площею 25,8 кв. м, загальною площею 49,9 кв. м.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно Михалків В.С., Михалків Л.Г., Михалків Р.В. та Стецко А.В. є співвласниками квартири № 32 в житловому будинку № 98 на вул. Самбірська в місті Дрогобич.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі свідоцтва про право власності, р. № 9/2, 30.09.2011, виданого комісією з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради.
Підстава: абзац 6 пункту 29 «Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в
Україні», абзац 9 статті 40 Житлового кодексу України.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту