№ 1227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду нежитлових приміщень та продовження терміну дії рішення“

31.05.2018 400

№ 1227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду  нежитлових  приміщень та  продовження терміну дії рішення“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 31.05.2018 р. № 1227

Про передачу в оренду
нежитлових приміщень та
продовження терміну дії рішення

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 03.05.2018 року № 63, протокол від 18.05.2018 року № 64) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 64 від 23.05.2018р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців,20, площею 22,54 кв. м. КЗ «Львівський обласний центр екстерної медичної допомоги та медицини катастроф», терміном на 1 рік.
1.1 Розрахунок орендної плати для КЗ «Львівський обласний центр екстерної медичної допомоги та медицини катастроф» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців,20, площею 2,0 кв. м. ПП Бойчуку А. В. для встановлення кавового апарату, терміном на 35 місяців.
2.1 Розрахунок орендної плати для ПП Бойчук А. В. здійснювати згідно з Методикою нарахування орендної плати.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлове приміщення площею 42,0 кв. м., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4 ГО «Затишне місто», на період до 31.12.2018року.
3.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Затишне місто» встановити у розмірі 1,00 грн. без ПДВ за 1 м. кв.
4. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 16,6 м. кв. ТзОВ «Медичний центр «Консиліум» для здійснення підприємницької діяльності в галузі охрони здоров»я, терміном на 35 місяців.
4.1 Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Медичний центр «Консиліум» здійснювати згідно з Методикою нарахування орендної плати.
5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 2, орієнтовною площею 15,0 кв. м. з Яценком Віталієм Мироновичем для організації дозвілля дітей та юнацтва у позаурочний час, терміном на 1 рік.
5.1. Розрахунок орендної плати для Яценка В. М. здійснювати згідно з Методикою нарахування орендної плати.
6. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 78, площею 61,6 кв. м. з Центром поштового зв’язку №3 Львівської дирекції ПАТ «Укрпошта».
7. Продовжити термін дії рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1102 від 22.02.2018 року на 3 місяці.
8.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради-балансотримачу сплачувати комунальні платежі за використання об»єкту оренди, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 62,4 м. кв. з Комунальною установою «Інститут міста Дрогобича».
9. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицького МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглих територій відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
10. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуба), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушко).
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту