№ 123 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у виданий ордер для вселення в житлове приміщення на вул. Грушевського, 4, кв. 3”

30.05.2016 510

№ 123 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у виданий ордер для вселення в житлове приміщення на вул. Грушевського, 4, кв. 3”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.05.2016  № 123

Про внесення змін у виданий ордер

для вселення в житлове приміщення

на вул. Грушевського, 4, кв. 3

Розглянувши звернення гр. Логвиненко О.М., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 17.05.2016 № 5), керуючись ст. 58 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Внести зміни у виданий гр. Логвиненко Олександрі Михайлівні у відповідності до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.03.2016 № 63 ордер для вселення у квартиру № 3 в житловому будинку № 4 на вул. Грушевського в м. Дрогобич, три кімнати житловою площею 41,6 кв. м, кухня площею 8,3 кв. м, на сім’ю в кількості п’яти осіб, а саме: виключити з ордера батька чоловіка Логвиненка Б.Ю. та матір чоловіка Логвиненко Т.О., які відмовилися вселятися у зазначене вище житлове приміщення, та видати гр. Логвиненко Олександрі Михайлівні ордер для вселення в житлове приміщення за адресою: вул. Грушевського, 4, кв. 3, м. Дрогобич із сім’єю в кількості трьох осіб: заявниця, Логвиненко О.Б. – чоловік, Логвиненко В.О. – син.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                 Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту