№ 1240 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради”

15.09.2022 4152

№ 1240 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХXII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 15.09.2022 року № 1240

Про затвердження порядку денного
ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Житлово – комунальні питання.
2.1.Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації департаменту міського господарства.
2.2. Про зміну найменування Комунального сільськогосподарського підприємства «Снятинський Господар» Дрогобицької міської ради Львівської області, внесення змін до статуту та затвердження нової редакції.
3. Питання освіти, культури, спорту, молодіжної політики.
3.1. Про введення посад психологів у штатний розпис Дрогобицького міського центру соціальних служб.
3.2. Про внесення змін до стратегії розвитку освіти на території Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області на 2021-2027 роки.
3.3. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая»
на 2022 рік.
4. Питання майна громади.
4.1. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
4.2. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
4.3. Про припинення договору оренди нежитлового приміщення.
4.4. Про порядок використання плати за оренду комунального майна
для Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4.5. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради
№ 944 від 22.12.2021 р.
4.6. Про внесення змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради
№ 943 від 22.12.2021, № 944 від 22.12.2021.
4.7. Про затвердження протоколів про результати електронного аукціону та про завершення приватизації нежитлових приміщень.
4.8. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі.
4.9. Про проведення електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення.
4.10. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
4.11. Про виключення з Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
5. Земельні питання.
5.1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні в оренду земельної ділянки, та про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на електронних земельних торгах.
5.2. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність.
5.3. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 08 липня 2021 року № 511.
5.4. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
5.5. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь.
5.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
5.7. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
5.8. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Жупній, 17.
5.9. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
5.10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення
земельнних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій та передачу в постійне користування земельних ділянок.
5.11. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.
5.12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.
5.13. Про передачу в постійне користування земельної ділянки.
5.14. Про припинення права користування земельними ділянками.
5.15. Про продовження терміну дії рішення Дрогобицької міської ради
від 22.12.2021 р. №956.
5.16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 200 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця В. Великого та надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
5.17. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
5.18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна на вул. Тураша, 20,м. Дрогобич.
5.19. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва та передачу в оренду земельної ділянки.
6. Про приєднання до Асоціації «Карпатський Єврорегіон-Польща»
7. Про передачу майна відділення загальної практики сімейної медицини КНП «Стебницька міська лікарня» ДМР до КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР.
8. Про реорганізацію шляхом перетворення КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДМР в КНП «Дрогобицька районна поліклініка» ДМР та передачу майна паліативного відділення відокремленого структурного підрозділу Дрогобицька районна лікарня №2 с. Рихтичі КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДМР до КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР .
9. Про внесення змін до концепції індустріального парку «ЕКО-СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ» Дрогобицької міської територіальної громади затвердженої рішенням сесії від 09 червня 2022 року № 1173.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту