№ 1240 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)“

31.05.2018 312

№ 1240 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 31.05. 2018 року № 1240

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 96 від 25.04.2018 р., № 98 від 10.05.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Охримович Марії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, Кавецькій Надії Маркіянівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на вул. Завіжній, 49/2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Мірецькій Уляні Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 132 кв. м. на вул. Довбуша, 16, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Гілевичу Дмитру Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 871 кв. м. на вул. Франка, 146, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. Горнакевич Юлії Яківні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Зарічній, 43, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.5. Євчаку Йосипу Семеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 98 кв. м. на вул. Довбуша, 24, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.6. Муль Михайлу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 822 кв. м. на вул. Коцюбинського, 51/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. Лобській Степанії Констянтинівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на вул. Пулюя, 23, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.8. Лукіновій Ганні Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 118 кв. м. на вул. Козловського, 60, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.9. Харів Галині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 939 кв. м. на вул. Купальська, 15, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.10. Кицяку Роману Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Грабовського, 16, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.11.Лагуш Богдані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. К. Карого, 19/2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.12. Крутію Мирону Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Залужанській, 43, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.13. Кульчицькій Ользі Степанівні, прож. м. Дрогобич, Кульчицькому Богдану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 673 кв. м. на вул. Зварицькій, 84, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.14. Макулі Парфію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Дорошенка, 11/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.15. Мартиніву Володимиру Євгенійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Шухевича, 9, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.16. Мисишину Ігору Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Пластунів, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.17. Івасечку Тарасу Романовичу, Івасечку Василю Романовичу, Болонні Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв. м. на вул. В. Гора, 195, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.18. Сухомлінові Людмилі Олександрівні, Голубєві Таісії В’ячеславівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Коцюбинського, 49, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.19. Калапуню Оресту Михайловичу, Кушнір Ірині Осипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на пров. М. Чурай, 4, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.20. Фем’яку Василю Олександровичу, прож. м. Дрогобич, Кравціву Володимиру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, Сарафин Євгенії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, Касій Олені Василівні, прож. м. Дрогобич, Касій Галині Сельвестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 886 кв. м. на 22 Січня, 109, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту