№ 1255 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження плану заходів проекту “Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту “Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич»” на 2018 рік“

31.05.2018 314

№ 1255 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про  затвердження плану заходів  проекту “Покращення надання публічних послуг  для мешканців Дрогобицького регіону шляхом  створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич»  з реалізацією проекту “Будівництво центру  публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич»”  на 2018 рік“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 31.05. 2018 року № 1255

Про затвердження плану заходів
проекту “Покращення надання публічних послуг
для мешканців Дрогобицького регіону шляхом
створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич»
з реалізацією проекту “Будівництво центру
публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич»”
на 2018 рік

У зв’язку з відбором регіональною конкурсною комісією ДФРР, з метою належної та вчасної реалізації проекту “Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту “Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич»”, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1047 від 30.01.2018 , керуючись ст.ст. 25,26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити план заходів проекту “Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту “Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич»” в межах загального бюджету проекту згідно з додатком 1.
2. Організацію виконання покласти на КУ “Інститут міста Дрогобича” (В.Кондзьолка).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик)

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту