№ 1264 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Самбірській, 3“

27.06.2018 375

№ 1264 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на  розроблення проектів  землеустрою щодо відведення  земельних ділянок на вул. Самбірській, 3“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 27 червня 2018 року № 1264

Про надання дозволу на
розроблення проектів
землеустрою щодо відведення
земельних ділянок на вул. Самбірській, 3

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Главацькому Івану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.2. Пітилі Івану Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.3. Пиндзину Ігору Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.4. Поні Любомиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.5. Буню Василю Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.6. Пилипишину Тарасу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.7. Іванціву Мирославу Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.8. Мицавці Ігору Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.9. Іванову Василю Анатолійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.10. Сарахману Михайлу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.11. Матвєєву Андрію Володимировичу, прож. м. району, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.12. Фіалці Івану Петровичу, прож. с. Болехівці Дрогобицького району, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.13. Філіпову Сергію Романовичу, прож. м, Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту