№ 1266 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження передачі в оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича“

27.06.2018 321

№ 1266 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження передачі  в оренду нежитлових приміщень  комунальної  власності  територіальної  громади  м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 27.06.2018 р. № 1266

Про погодження передачі
в оренду нежитлових приміщень
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 18.06.2018 року № 65) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 65 від 19.06.2018р. ), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 120,0 кв. м. комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 50,7 кв. м. комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, терміном на 1 рік.
2.1.Розрахунок орендної плати для Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглих територій відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуба).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту