№ 1273 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

20.10.2022 4200

№ 1273 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХXIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 20.10.2022 року № 1273

Про затвердження порядку денного
ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1.Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
2.2.Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади за І-ше півріччя 2022 року.
2.3. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік у новій редакції.

3. Про підтримку суб’єктів господарювання у сфері зовнішньої реклами на період дії воєнного стану.

4. Житлово – комунальні питання.
4.1. Про зміну найменування Комунального сільськогосподарського підприємства «Снятинський Господар» Дрогобицької міської ради Львівської області, внесення змін до статуту та затвердження нової редакції .
4.2. Про внесення змін до Цільової програми «Тепла оселя» відшкодування з бюджету Дрогобицької міської територіальної громади частини тіла кредитів об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» державної установи «Фонд енергоефективності», на 2022-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради № 1046 від 10 лютого 2022 року.
4.3. Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади об’єкта інженерної інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства.

5. Питання освіти, культури, спорту, молодіжної політики.
5.1. Про затвердження Програми заходів щодо святкування Дня Святого Миколая для дітей військовослужбовців, ветеранів війни, бійців добровольчих формувань Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
5.2. Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області (м. Дрогобич та м. Стебник)

6. Питання охорони здоров’я.
6.1. Про зміну назви КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДМР на КНП «Дрогобицька районна поліклініка» ДМР та передачу майна паліативного відділення відокремленого структурного підрозділу Дрогобицька районна лікарня № 2 с. Рихтичі КНП «Дрогобицька районна лікарня» ДМР до КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР.

7. Питання правового характеру.
7.1. Про надання дозволів на створення органу самоорганізації населення мікрорайону Солець м. Стебник ім.. У. Кравченко
7.2. Про доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на 2022рік, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради №831 від 07.12.2021.

8. Питання майна громади.
8.1. Про взяття на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1.
8.2. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98.
8.3. Про завершення приватизації нежитлового приміщення.
8.4. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
8.5. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.
8.6. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
8.7. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
8.8. Про врегулювання порядку надання дозволу на укладення договору погодинної оренди нежитлових приміщень.
8.9. Про внесення змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради.
8.10. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами з продажу нежитлового приміщення.
8.11. Про особливості оренди майна територіальної громади Дрогобицької мiської ради в умовах воєнного стану для релокованих підприємств.
8.12. Про надання дозволу на списання основного засобу.

9. Земельні питання.
9.1. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
9.2. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 27 липня 2022 року № 1229.
9.3. Про внесення змін до рішень.
9.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
9.6. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та про передачу у постійне користування земельної ділянки.
9.7. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою
щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та про надання дозволів на виготовлення експертних грошових оцінок на земельні ділянки, що підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
9.8. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
9.9. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.10. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення.
9.11. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
9.12. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
9.13. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
9.14. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для особистого селянського господарства.
9.15. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
9.16. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва.
9.17. Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
9.18. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та відмову у наданні дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
9.19. Про припинення права користування земельною ділянкою та передачу в постійне користування земельну ділянку.
9.20. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради
від 21 жовтня 2021 № 731.
9.21. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
9.22. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування земельних ділянок.
9.23. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
9.24. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.

10. Про інформацію правоохоронних органів щодо переслідування осіб, які займаються волонтерською діяльністю, у вигляді відкритих кримінальних проваджень.
11. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту