№ 129 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету Дрогобича”

05.06.2018 883

№ 129 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.06.2018 №129

Про затвердження Порядку
проведення аналізу здійснення
закупівель за кошти бюджету Дрогобича

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», з метою про-ведення аналізу ефективного та раціонального використання коштів бюджету міста Дрогобича, підвищення рівня прозорості, відкритості закупівель та формування конкурентного середовища, керуючись ст.27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Порядок проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету міста Дрогобич згідно з додатком.
2. Головним розпорядникам коштів бюджету міста, підприємствам, ус-тановам та організаціям, що належать до комунальної власності територіа-льної громади м. Дрогобича, визначити осіб, відповідальних за роботу в «онлайн кабінеті на моніторинговому порталі публічних закупівель «DoZorro», підготовку та надання відповідей, коментарів тощо на відгуки щодо закупівель, та проінформувати відділ Інформаційних технологій та аналізу Дрогобицької міської ради про проведену роботу.
3. Функції щодо проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету міста Дрогобича покласти на відділ економіки виконавчого коміте-ту Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконання цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту