№ 1292 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок“

05.07.2018 349

№ 1292 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 05.07.018 року № 1292

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 80 від 26.10.2017р., № 86 від 12.12.2017р., № 90 від 20.02.2018р., № 91 від 07.03.2018р., № 93 від 16.03.2018р., № 99 від 18.05.2018р., №100 від 30.05.2018р., №102 від 29.06.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Раделицькому Андрію Романовичу, прож. с. Залужани Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Янко Анні Іллівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 826 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Подоляк Романі Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 998 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Кондратюку Олегу Антоновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Кінчик Зіновії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв. м. на вул. Кн. Ольги, 10, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Трубач Оксані Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Рою Віктору Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 823 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Досв’ядчинському Миколі Михайловичу , прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Михайлишин Юлії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличний, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Старух Марті Романівні, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 975 кв. м. на вул. Симоненка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Томенюку Івану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 727 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Максименко Тамарі Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 640 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Карпін Ірині Степанівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Безлєпкіній Наталії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Ілик Наталії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 976 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Войтович Оксані Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Савчишину Василю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 997 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Свищ Наталії Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 945 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Дяків Марії Михайлівна, прож. с. Снятинка, Дрогобицького р-н, земельну ділянку орієнтовною площею 977 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Прийменку Дмитру Вікторовичу, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 977 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Маліш Юлії Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 965 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Свищ Миколі Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 952 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Шусті Владиславу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Зеленій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Дмитруш Оресті Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на вул. Зеленій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Гавриляк Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 628 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Іжику Михайлу Володимировичу, прож. с. Залужани, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтованою площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
2.1. Кікті Віктору Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 444 кв.м. на вул. П. Орлика 15/4, для індивідуального садівництва.
2.2. Прокопишаку Олегу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 598 кв.м. на вул. Озерній, для індивідуального садівництва.
2.3. Подуфаловій Лідії Стефанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 995 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
2.4. Кобільнику Володимиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 987 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
2.5. Філіпчук Марті Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 800 кв.м. на вул. 22 Січня , 143, для індивідуального садівництва.
2.6. Мороз Оксані Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 988 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
2.7. Юзваку Юрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 899 кв. м. на вул. 22 Січня, 44/1, для індивідуального садівництва.
2.8. Луговій Вірі Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах)

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту