№ 1299 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про використання революційного прапора ОУН у м. Дрогобичі“

05.07.2018 363

№ 1299 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про використання революційного  прапора ОУН у м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 05.07. 2018 року № 1299

Про використання революційного
прапора ОУН у м. Дрогобичі

Розуміючи істинну ідеологію червоно-чорного стяга – прапора країни, яка охоплена боротьбою, з нагоди 89-річчя від Дня створення ОУН, керуючись частиною другою статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, затвердженого рішення Дрогобицької міської ради від 08.12.2015 року № 17, міська рада вирішила:
1. Рекомендувати підняття біля адміністративного будинку Дрогобицької міської ради, а також на будівлях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування, революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв, згідно з додатком.
2. На знак вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань революційний прапор ОУН піднімається в траурному оформленні – у цьому випадку до верхньої частини древка або флагштока прапора прикріплюється чорна стрічка.
3. Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань м. Дрогобича вивішувати революційний прапор ОУН на будівлях у дні, затверджені в додатку до цього рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійних комісій ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк) та з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотримання Регламенту Ради (А.Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту