№ 13 Розпорядження міського голови

31.01.1991 452

№ 13 Розпорядження міського голови

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 31 січня 1991 року № 13-р
м. Дрогобич

В зв’язку з необхідністю виконання планових ремонтних робіт обладнання хлібокомбінату та з метою кращого забезпечен­ня населення міста хлібом і хлібобулочними виробами зобов’язати:
1. Управління торгівлі міськвиконкому /Дутко/ строго дот­римуватись норм відпуску хліба і хлібобулочних виробів згідно норм затверджених постановою Ради Міністрів УРСР № 26 від 28 січня 1987 р.
2. Житлосоцбанк /Гайт/ з 11.02.91 р. забезпечити роз­мінною монетою в першу чергу магазини, які торгують хлібом і хлібобулочними виробами.
3. АТП – № 1 /Філіпов/:
3.1. Регулярно виділяти автотранспорт для вивезення хлібо­булочних виробів з хлібокомбінату та забезпечувати завіз їх в магазини міста по графіку.
3.2. До 01.03.91 р. підготовити техдокументацію на підйом­ний пристрій для автомобілів-хлібоперевозок і дати замовлення підприємствам міста для виготовлення підйомних пристроїв в необхідній кількості.
4. Директору хлібокомбінату Кічаку В.М.:
4.1. Графік ремонту обладнання хлібокомбінату на 1991 рік погодити з міськвиконкомом до 11.02.91 р.
4.2. До 11.02.91 р. розробити графік поставок підприємства­ми міста матеріалів, комплектуючих та запчастин для ремонту обладнання хлібокомбінату та погодити його з виконавцями на нараді в міськвиконкомі.
5. Начальнику МВВС міськвиконкому Ваврину М.В. забезпечити постійний контроль за реалізацією хліба та хлібобулочних виробів згідно встановлених норм.
6. Керівників заводів автомобільних кранів Сисіна Р.І., долотного Ілика Т.Я., експериментально-механічного спецобладнання Неструєва Л.П., нафтопереробного Матолича Р.М. та підприємства “Львівавтоменерго” Копач А.В. забезпечити виготовлення комплектуючих та запчастин для ремонту обладнання хлібокомбінату згідно графіку по договірних зобов’язаннях .
7. Голові міської планової комісії Хованцю С.Г. провести нараду з керівниками підприємств по погодженню графіку виготов­лення комплектуючих, запчастин та виділення матеріалів необхід­них для виконання ремонтних робіт хлібокомбінату.
8. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на міську планову комісію.

Голова виконкому Ю.Я. Дацюк

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту