№ 1300 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Стратегії поводження з твердими побутовими відходами у м. Дрогобичі“

05.07.2018 349

№ 1300 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Стратегії  поводження з твердими  побутовими відходами у м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.07.2018 року № 1300

Про затвердження Стратегії
поводження з твердими
побутовими відходами у м. Дрогобичі

З метою налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами, підвищення ресурсозбереження, зменшення шкідливого впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров’я мешканців м. Дрогобича, відповідно до Законів України «Про відходи», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року», схваленої Кабінетом міністрів України, враховуючи Стратегію управління відходами у Львівській області до 2030 року, керуючись ст. ст. п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити програму «Стратегія поводження з твердими побутовими відходами у м. Дрогобичі на 2018 – 2019 роки» (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови, І. Германа, та постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту