№ 1302 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду“

05.07.2018 354

№ 1302 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.07.2018 р. № 1302

Про передачу в оренду

Розглянувши клопотання КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова Земля», керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, згідно зі ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради передати в оренду 1кв. м. площі вежі за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1 КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова Земля», для встановлення передавальної антени для організації малопотужного радіомовлення у діапазоні 87,5 – 108 МГц, на період з 01.08.2018 року по 31.12.2019 року.
1.1. Розрахунок орендної плати для КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова Земля» здійснювати у розмірі 1грн. без ПДВ.
2. Зобов’язати орендаря, зазначеного у даному рішенні, протягом 3-х місяців укласти договір оренди, забезпечити утримання площі оренди та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Росоха).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту