№ 1308 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд запрошення «Асоціації Форум Галицьких Водопроводів»“

23.08.2018 400

№ 1308 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд запрошення  «Асоціації Форум Галицьких Водопроводів»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 року № 1308

Про розгляд запрошення
«Асоціації Форум Галицьких Водопроводів»

Розглянувши запрошення до співпраці з «Асоціації Форум Галицьких Водопроводів» з метою реалізації повноваження в галузі житлово-комунального господарства, удосконалення надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, застосування нових знань, технологій та покращення стану навколишнього природного середовища, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 59 від 09.08.18 р.)та керуючись ст. ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Взяти до відома запрошення «Асоціації Форум Галицьких Водопроводів» до співпраці з комунальним підприємством «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради.
2.Рекомендувати начальнику комунального підприємства «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області Р. М. Шагалі прийняти запрошення до співпраці з «Асоціаціїєю Форум Галицьких Водопроводів», провести зустріч Правлінь з метою розгляду питань викладених в цьому запрошенні.
3. Дати згоду на вступ комунального підприємства «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області в «Асоціацію Форум Галицьких Водопроводів», яка є добровільним, самоврядним, постійним об’єднанням з некомерційними цілями, спрямованими на розвиток та пропагування ініціатив і заходів, які сприятимуть розвитку водопровідно-каналізаційної галузі в регіоні, за умови якщо такий вступ не створить для комунального підприємства будь-яких матеріальних зобов’язань перед Асоціацією та іншими особами..
4. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунальног господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту